Selahattin Alanya İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, *Yüce Önder Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2012/2013 Eğitim Öğretim yılında Toplam Kalite Yönetimi En İyi Ekip dalında İskenderun ilçe birincisi, Hatay il ikincisi olmuştur.

Saatler: 08.30 - 12.10 12.50 - 14.25
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning, ERASMUS, Teknofest projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS

WEB - https://selahattinalanyailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Meydan Mahallesi Şehit Jandarma Er Veysel Aktı Cad. No.25 İskenderun HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM